Enede Napisano 22 Kwietnia 2012 #23250 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Siemka mozna prosic o UB bo kto?? mia?? takie IP jak ja i dosta?? bana za czity. Ja nie mam moge zmienic IP . [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin ArCzi. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: KapiSpeed xD [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '89.231.24.1' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check you Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatic Napisano 23 Kwietnia 2012 #23228 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Tylko ze ty tego bana nie dosta??e?? na codzie... http://bany.pochylnia.pl/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 23 Kwietnia 2012 #23222 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Przykro nam ,ale nie ponosimy odpowiedzialno??ci za takie samo IP graczy. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi