zabijaka cspuka Napisano 26 Kwietnia 2012 #22159 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Nick: .:R3ebok:. IP: nie pamietam SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: dawno temu Czas na jaki go dosta??es: perma Pow??d bana: jakies cheaty Nick admina: nie wiem Opis sytuacji: ktos mial ip publiczne i gral na moim ip Dlaczego jestem niewinny:bo to nie ja gralem na pochylni chyba to jest dobry dzial nie wiem na jakim serwie ten kolo dostal bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
}{uL!G4N Napisano 26 Kwietnia 2012 #22158 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 jaki Admin da?? ci bana w konsoli ci wyskakuje d kogo dosta??e?? bana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabijaka cspuka Napisano 27 Kwietnia 2012 Autor #22001 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Twin. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: .:R3ebok.: [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '85.202.159.58' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 27 Kwietnia 2012 #21985 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Nie ponosimy odpowiedzialno??ci za takie samo IP graczy. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi