Skocz do zawartości

Ban za NIc

Fox

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Fox

IP:88.199.31.193

SteamID: STEAM_ID_LAN

Data i godzina bana:23.30,26.04.12.

Czas na jaki go dosta??es:Permanentnie

Pow??d bana:Aktywny ban, Wyjasnisz na forum

Nick admina:Rusher

Opis sytuacji:zostalem zbanowany za podszywke ale to ja gralem,wiec niewiem oco chodzi z tym banem i bana dostalem na czas nieokreslony poniewa?? mam si

a zaco ja dostalem perma?

[ Dodano: 2012-04-27, 10:15 ]

zostalem zbanowany permamentnie za podszywke ale to ktos inny gral na moim komputerze i na moim nicku a teraz ja niemoge grac .dlaczego wogole ban permamentny za ab i podszywke wlasnego nicku.

niewiem jak moglem wbic,ale dopiero za ktoryms razem mi sie udalo .teraz niemoge wbic.moze i mam zmienne ip ale nic mi otym niewiadomo

[ Dodano: 2012-04-27, 10:55 ]

jak to niewiesz co myslec ? daj mi ub proste niepowinienem miec bana bo to ban za nic ale ok.

NAw et niewiedzialem ze mam bana

[ Dodano: 2012-04-27, 14:49 ]

banujesz mnie za podszywke ale ja gram,banujesz mnie permamentnie za to ze mam ab!

[ Dodano: 2012-04-27, 14:50 ]

ty cos masz do mnie ze mnie banujesz ,co bo cie w ranku wyprzedzilem czy za to ze mam taki lvl?

W tym momencie mnie obra??asz.

Ju?? ci to t??umaczy??em je??eli to gra??e?? ty to czemu nie odpisywa??e???? Pyta??em na @@ nic, pyta??em og??lnie nic, pytali inni te?? nic. M??wisz ??e dosta??e?? BANA za podszywke, ale to ty gra??e??, teraz s??ysz

bo sie wk.moj brat gral na moim kompie i na moin nicku a ja bylem w 2 pomieszczeniu wiec jak mialem slyszec i widziec

[ Dodano: 2012-04-27, 15:36 ]

obraza to niebyla wrazenie .wogole bana za podszywke dostalem na moim kompie i na moim nicku jeszcze perma za ab na 1 dzien wez sie opanuj

[ Dodano: 2012-04-27, 15:37 ]

ZOSTA?

WCZESIEJ BYLES SPOKO TERAZ CO S CI JEST I COS MASZ DO MNIE E MI BANA DALES ,JESTEM NORMALNY .TAK GRAL MOJ BRAT GDYBYM IEDZIAL ZE ZA TO JEST PERM TO BYM TAKIK NIEROBILLLL! NAWET DOBRZE NIEWIEDZIALEM ZE BANA MAM.

[ Dodano: 2012-04-27, 16:32 ]

PIERWSZEGO BANA DOSTALEM NIESLUSZNIE ZA PODSZYWKE ALE WCALE NIEBYLA TO PODSZYWKA .WIEC PERMA ZA AB NIEPOWINIENEM MIEC

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...