elsE Napisano 28 Kwietnia 2012 Użytkownik #21750 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Nick: elsE IP: '80.51.44.4' SteamID (je??li posiadasz): oczywiscie STEAM_0:0:34446106 Data i godzina bana: ------------------- Czas na jaki go dosta??es: Permanentnie. Pow??d bana: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' Nick admina: grom tylko degla. Opis sytuacji: ------------------------ Dlaczego jestem niewinny: ban jest na moje ip ale ban nie jest moj kumaci zrozumia o co chodzi typek mial ns ja mam steam to tez dowod ze nie moj ban STEAM_0:0:34446106 tak ze pls o ub w miare szybkie AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina grom tylko degla. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: |BD| [Z]ajbek [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '80.51.44.4' [AMXBans] ======================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galkovsky Napisano 28 Kwietnia 2012 Użytkownik #21726 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Administracja nie odpowiada za takie samo ip. Zmie?? ip i sobie graj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elsE Napisano 28 Kwietnia 2012 Użytkownik Autor #21725 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 nie moge zmienic ip mam internet sta??y a nie radiowy tak ze chce ub i tyle [ Dodano: 2012-04-28, 15:27 ] Killerl0v3 ( 14 latek ma raczej ma??o wiedzy o takich rzeczach tak ze sie nie wypowiadaj jak nie masz pojecia o co chodzi! ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenovsky Napisano 28 Kwietnia 2012 Użytkownik #21720 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 MY nie odpowiadamy za takie samo IP Je??eli masz mo??liwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi