dawidd6 Napisano 8 Kwietnia 2011 Użytkownik #78831 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Witam prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 8 Kwietnia 2011 Weteran #78828 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 IP zmienne? Je??eli sta??e to znaczy ??e ty dosta??es bana, Sprobuj jeszcze raz wbi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidd6 Napisano 8 Kwietnia 2011 Użytkownik Autor #78827 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 IP mam sta??e tylko ??e ja takiego nicku nie mia??em, ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mahadi Napisano 8 Kwietnia 2011 Użytkownik #78826 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 A powiedz jaki ci komunikat wyskakuje?? ??e masz bana ?? czy co? Macie jaki?? router ?? a gdzie kolega ma screeny?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidd6 Napisano 8 Kwietnia 2011 Użytkownik Autor #78825 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Nie Liz Dupy [AMXBANS] Przyczyna : ' wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Pochylnia.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 213.108.85.3 Mam radi??wke 4mb i router wi-fi. A i ju?? pisa??em ??e nie mam screen??w bo to nie m??j ban tylko jakiego?? innego typa. I to nie jest m??j nick. Gram ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fahren Napisano 8 Kwietnia 2011 Użytkownik #78822 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Dawid gra na serwerze cod, a to jest serwer FFA, czy tam AIM / FY / AWP. (Wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidd6 Napisano 8 Kwietnia 2011 Użytkownik Autor #78798 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2011 Wiec co, da sie cos zrobic? Abym dalej mogl grac na codzie. PS: sorry ze 0 ortografii ale pisze z PSP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 9 Kwietnia 2011 Weteran #78791 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2011 Problem rozwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi