grusia17 Napisano 6 Maja 2012 Użytkownik #18073 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Nick:xxxxxxxxxx IP: 83.29.29.221 SteamID (je??li posiadasz):nie mam Data i godzina bana: Godzina okolo 17:40 (dokladnie nie wiem) Czas na jaki go dosta??es:Perm Pow??d bana: chetujesz Nick admina:Twim Opis sytuacji: gram sobie i kilka razy skanowalem i zabilem graczy a po 3 rundach ban chetujesz zaraz po tym jak trafilem goscia w heda Dlaczego jestem niewinny: Poniewaz gram prawie 4 lata w csa i bardzo dobrze gram i nie uzywam dopalaczy poniewaz nie jestem 10-cio letnie dziecko ktore ze jak wlaczy dopalacze to mysli ze pro i nikt mu nic nie zrobi PS.zapytajcie admina Vanum(Wanum) czy jakos tak nie zapamietalem jego nowego nicku on wie jak gram Dalem wedlug wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 6 Maja 2012 Użytkownik #18071 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Czitujesz oznacza ??e admin zrobi?? demko bez robienia Ci ss??w. Podstaw do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VenoM Napisano 6 Maja 2012 Użytkownik #17977 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Tak to prawda grusia nie gra na czitach.. Gra??em z nim na wielu serwerach i nigdy nie czitowa??.. Mia?? zemn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeForce?! -.^ Napisano 6 Maja 2012 #17967 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 jesli ss'y mu sie nie zapisuja to trzeba napisac do admina ktory mu je robil. Czekamy na twina ktory ma demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headend Napisano 6 Maja 2012 Użytkownik #17964 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Poczekaj a?? admin wstawi demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 6 Maja 2012 Weteran #17905 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Mo??e b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi