Skocz do zawartości

UNBAN KopeR

KopeR

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Pisze poniewaz zostalem zbanowany przez admina RafiQ . Ogolnie sprawa jest jasna i dziwna , poniewaz faktycznie admin zrobil ss ale nie moge ich odnalezc . Gram na serwerze bardzo czesto zna mnie wielu graczy i te osoby typu Dawid . , Wojtas itd moga potwierdzic ze nie gram z wh ani nic . Jest to glupia sprawa i wiem ze pewnie moja prosba nie zostanie pozytywnie rozpatrzona bo wyjdziecie z zalozenia ze ukrylem screeny ale jednak napisalem. Kupilem dzisiaj mentosa za 23 zl . Kolejny argument , nie jestem glupi zeby grac na cheatach i stracic 23 zl . Bardzo prosze czytajacych ktorzy grali ze mna na codzien o wypowiedzenie sie w sprawie mojej niewinnosci .

Z gory dziekuje KopeR.

• Użytkownik

Wlasnie o to chodzi ze ja po dlugiej przerwie sciagnalem sobie jakiegos cs non steama . I on nie ma folderu Cstrikepolish . Ogolnie bylem w drodze kupowania steama . Glupi jestem ze najpierw go nie kupilem zamiast klasy , teraz bym nie mial tego problemu . Jestem strasznie poddenerwowany i zly , 10 razy przekopywalem wszsytkie foldery. Wpisalem nazwe mapy w wyszukiwarce i napewno ich nie mam . Blagam odbanujcie mnie recze slowem za to ze nie gralem na wh . Jutro kupie steama i nie bd kolejnej takiej sytuacji. Wiele graczy z servera moze potwierdzic ze nie bylo ze mna zadnych histori .

• Użytkownik

ogolnie to chyba jestem wstanie udowodnic dla czego nie ma ss'ow . Kolega mapka wiesz ze cpiesz ma podobny problem bo ma identycznega wersje non steama , pewnie sciagal z tej samej strony . Ja jestem wstanie znalezc ta strone z tym non steamem . Jest mozliwosc udowodnienia w postaci sciagniecia i zrobienia ss przez amx'a na serwerze .

[ Dodano: 2012-05-09, 16:47 ]

@ odswiezam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...