KopeR Napisano 7 Maja 2012 Użytkownik #17527 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Pisze poniewaz zostalem zbanowany przez admina RafiQ . Ogolnie sprawa jest jasna i dziwna , poniewaz faktycznie admin zrobil ss ale nie moge ich odnalezc . Gram na serwerze bardzo czesto zna mnie wielu graczy i te osoby typu Dawid . , Wojtas itd moga potwierdzic ze nie gram z wh ani nic . Jest to glupia sprawa i wiem ze pewnie moja prosba nie zostanie pozytywnie rozpatrzona bo wyjdziecie z zalozenia ze ukrylem screeny ale jednak napisalem. Kupilem dzisiaj mentosa za 23 zl . Kolejny argument , nie jestem glupi zeby grac na cheatach i stracic 23 zl . Bardzo prosze czytajacych ktorzy grali ze mna na codzien o wypowiedzenie sie w sprawie mojej niewinnosci . Z gory dziekuje KopeR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub07_PL Napisano 7 Maja 2012 #17523 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Screenshoty masz folderze : tam gdzie masz zainstalowany CS czyli przyk??adowo: C:\Counter-Strike\cstrikepolish je??eli masz ns i tam b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopeR Napisano 7 Maja 2012 Użytkownik Autor #17506 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Wlasnie o to chodzi ze ja po dlugiej przerwie sciagnalem sobie jakiegos cs non steama . I on nie ma folderu Cstrikepolish . Ogolnie bylem w drodze kupowania steama . Glupi jestem ze najpierw go nie kupilem zamiast klasy , teraz bym nie mial tego problemu . Jestem strasznie poddenerwowany i zly , 10 razy przekopywalem wszsytkie foldery. Wpisalem nazwe mapy w wyszukiwarce i napewno ich nie mam . Blagam odbanujcie mnie recze slowem za to ze nie gralem na wh . Jutro kupie steama i nie bd kolejnej takiej sytuacji. Wiele graczy z servera moze potwierdzic ze nie bylo ze mna zadnych histori . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafiQ Napisano 7 Maja 2012 Użytkownik #17469 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Masz 4h na wstawienie ss??w dok??adnie do 22:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-T-e-K--K-e-N- Napisano 7 Maja 2012 Użytkownik #17468 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Znam cie i jak narazie nie wygladalo jak bys jechal na czitach wiec moze ub dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopeR Napisano 7 Maja 2012 Użytkownik Autor #17450 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Dobra , nie wazne, nic nie poradze. Nie mam ss ow . dzieki za wspolna gre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 8 Maja 2012 #17218 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 RafiQ, ss'y robi??e?? komend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafiQ Napisano 8 Maja 2012 Użytkownik #17174 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 amxmodmenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopeR Napisano 8 Maja 2012 Użytkownik Autor #17129 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 ogolnie to chyba jestem wstanie udowodnic dla czego nie ma ss'ow . Kolega mapka wiesz ze cpiesz ma podobny problem bo ma identycznega wersje non steama , pewnie sciagal z tej samej strony . Ja jestem wstanie znalezc ta strone z tym non steamem . Jest mozliwosc udowodnienia w postaci sciagniecia i zrobienia ss przez amx'a na serwerze . [ Dodano: 2012-05-09, 16:47 ] @ odswiezam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 10 Maja 2012 Użytkownik #16342 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 to samo co tu http://pochylnia.pl/viewtopic.php?t=26886 RafiQ daj ssy tego gracza bo co?? nie tak 2 osoba nie ma ss??w... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopeR Napisano 10 Maja 2012 Użytkownik Autor #16332 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Niech rafiq wstawi ss'y . Ja nie mam nic do ukrycia . Czekam cierpliwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 11 Maja 2012 Weteran #15826 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 RafiQ, czekam a?? wstawisz SS'y, kt??re w tamtym momencie zrobi??y si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafiQ Napisano 11 Maja 2012 Użytkownik #15770 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Ja czy??ci??em ostatnio cs polsish i nie mam ss??w bo musia??e cfg wgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KopeR Napisano 11 Maja 2012 Użytkownik Autor #15624 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 a moze zle wykonales ss i dlatego nie masz ich i ja wsumie tez . Prosze o ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 11 Maja 2012 #15619 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 UB dla gracza a admin powinien dosta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi