rodzyn Napisano 9 Maja 2012 #16560 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Scar. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: slawo [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '87.105.213.226' [AMXBans] ======================================= Po pierwsze zaznaczam, i?? to nie ja dosta??em bana, tylko kolega z internatu.. Z nim ju?? sobie pogada??em, jednak co z tego je??li nie mam mo??liwo??ci grania. Nie wstawi?? on tych ss'??w i teraz r??wnie?? ja nie mog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 9 Maja 2012 #16452 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie ponosimy odpowiedzialno??ci za takie samo IP graczy. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi