Rako2030 Napisano 9 Maja 2012 Użytkownik #16499 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Witam was wszyskich mam problem bo zacos mam bana nie ja tylko ktos iny i mam bana na servie moze ktos ma takie same ip prosze o ub niewiem co jest prosze dacie ub nawet takiego nicku nieznam prosze o ub [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina StRzaLa [PL] * szUkAM CLan. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: `Anty Ks9 **** BLUE CITY [AMXBans] Powod: 'Wstaw foty na www.Pochylnia.' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '91.222.74.35' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoj z gury dzienki ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 9 Maja 2012 #16451 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Maja 2012 Nie ponosimy odpowiedzialno??ci za takie samo IP graczy. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi