Skocz do zawartości

PGE BAN (jestem niewinny)

PGE

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: PGE

IP:

SteamID (je??li posiadasz): nie

Data i godzina bana: 17:50

Czas na jaki go dosta??es: perm

Pow??d bana: czitujesz

Nick admina: Arczi

Opis sytuacji: gram sobie spokojnie i ban

Dlaczego jestem niewinny:jestem niewinny, wiedzie??em gdzie s

Informuje, iz ktos musial sie podszyc pod moj nick. Nie banowalem osobiscie w dniu dzisiejszym gracza o nicku PGE. Ostatnio taka sytuacja miala miejsce gdy ktos zbanowal gracza uzywajac nick admina: Reemode - Gameburg.net, ktory admina juz nie posiadal od kilku dni.

Wnosze o ub + jakas kare dla admina podszywajacego sie pode mnie.

PS. istnieje tez mozliwosc ze sie pomylilem, co jest prawie nie mozliwe (dzis nic jeszcze nie pilem)

O kurcze. Musialem wcisnac zla cyferke, do PGE nigdy nic nie mialem, bo widac ze gra czysto, pozatym mial robione ssy. Zaszla pomylka, za ktora przepraszam. 17:47 nagrywalem demko dla koms, ktory mial aima. Byla taka sytuacja, ze zbanowalem komsa za to ze czituje. Po czym za 5 sekund patrze, ze dalej gra. Uznalem, ze ban nie zadzialal (?) i dalem mu bana na cfg, po ktorym dopiero zostal kickniety z serwera. Istnieje wiec mozliwosc, ze ten pierwszy ban zostal skierowany omylkowo na PGE, nie na komsa.

Przepraszam za problem.

[ Dodano: 2012-05-15, 20:26 ]

Chwila Arcziq nie banowa??e?? go to kto go banowa?? jak admina na nick nie masz tylko na steam??? co to ??arty??

Zdarzaja sie podszywki pod moj nick. I to nie sa zarty, inni moga to potwierdzic.

@up wytlumaczylem sytuacje jaka zaszla moim zdaniem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...