Walecki Napisano 20 Kwietnia 2011 #78172 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2011 witam mam znowu proble poniewaz znowu mam bana w konsoli pisze ze zbanowany jest nick jestem koksem a ja gram pod nickiem Walecki a to mi wyskoczylo w konsoli: [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Jestem Koxem. [AMXBANS] Przyczyna : ' WallHack ( SS ) ' serwerze! [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.Pochylnia.pl [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 109.207.48.66 ' [AMXBANS] ======================================= prosze o pilne rozpatrzenie sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 21 Kwietnia 2011 #78159 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2011 Nie dosta??e?? unbana i nie dostaniesz. Czytaj mo??e poprzednie tematy stworzone przez Ciebie. //Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi