Skocz do zawartości

Odwolanie co do bana od Jastro

Mario

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze tutaj poniewaz tamten temat zostal zamkniety.

Mam taka prosbe/propozycje .. Otoz - na Mario (moim koncie) znajduje sie ~~2600 oznakow.. jak wiadomo mam bana na 5-6 dni jeszcze, nie dalo by sie pojsc na reke i UB mi konto? w zamian bym od razu zmienil klase - SAPER --> np Wsparcie

Prosze o odpowiedz Jastro badz z obslugi.

Za stawianie min w przejsciu (niby) - wiesz jak to jest jak wchodza .. Admini w mine a gracz, ktory zglosi ... Szkoda slow i tyle.

Dlatego postanowilem zmienic klase (na szczescie mam 2600 oznakow, wiec moge przeniesc expo) .. skoro oblsuga nie chce nic zrobic saperem .. powinniscie zaczac banowac za niewykonywanie cel mapy .. takich jak kucaczy itd..

To jak ? moge prosic o UB? jednoczesnie zmenie klase jesli tylko dostane tego UB. Gram na tym serwerze troche, nie ukrywam ze go troche polubilem, a w dodatku saper ma 110 lvl ..

Jastro jak Ty padles moze raz gora dwa - wiec nie przesadzaj .. Jestes po prostu bez serca Jastro i tyle. Z reszta dziwie Ci sie ze sie nawet dogadac nie mozna. Z Pawello np bez problemu sie idzie dogadac, z Enjoy/IcePick gorzej ale z Toba Jastro to juz wegole. Kazdy sie rzuca o miny jak tylko ADMIN w nia wejdzie- a nie gracze. Ja na Twoim miejscu dalbym UB i tak jak pisalem, od razu bym zmienil klase ale widze ze to dla Ciebie problem.. Mam tyle oznakow ze spokojnie moglbym przenies poziom na inna klase- robisz problem. Dziekuje w takim razie.

A i bana za miny.. nie przesadzaj ze mialem ich nie wiadomo ile... jezeli masz dostep do bazy to sprawdz ile mialem a najlepiej od kogo ... Najlepiej jakby M3ntos sprawdzil i Ci powie, moze sie czegos nowego dowiesz.

Gracze sie skarza co prawda tylko dlatego ze majac 110 lvl i jak nadepna w mine to dziwne zeby 0-90 lvl nie padl .. poniewaz wszystko ladowalem w INTELIGENCJE (o ile pamietam mina sporo hp zabierala, cos 240). Pomysl troche. Kazdy by sie o to burzyl. Za to mam malo hp co mnie latwo zabic.

Zastanow sie i pomysl nad tym jeszcze raz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...