Dziffki Napisano 29 Maja 2012 Użytkownik #9351 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nick: Dziffki IP: 77.252.180.155 SteamID (je??li posiadasz): -------------- Data i godzina bana: --------------- Czas na jaki go dosta??es: Perm Pow??d bana: --------------- Nick admina: -------------- Opis sytuacji: Witam, dzisiaj po szkole wbi??em do gry na serwer bez problemu, Gralem chwile a po 5-ciu minutach poszedlem zjesc obiad. Gdy przyszed??em do gry wyskoczy?? mi napis -You are banned-... Nigdy nie bylem na cheatach (w choy razy specowany), gram na sluch jak i wiekszosc graczy ale sie dziwie kiedy go dostalem. Wszed??em do folderu z gra, a ss'ow niema o.O Posiadam internet radiowy, czy to mo??e jest tego wina, ??e ktos dosta?? bana a ja niemoge wejsc? Dlaczego jestem niewinny: Mozliwe, ze to przez internet radiowy. Pozdrawiam i prosze o pozytywne ropatrzenie wniosku o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 29 Maja 2012 #9341 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie ponosimy odpowiedzialno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi