pall of destiny Napisano 29 Maja 2012 Użytkownik #9350 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nick: Mohamed Alli IP: 94.40.18.131 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:1:26575961 Data i godzina bana: nie wiem to nie ja dostalem Czas na jaki go dosta??es: nie ja dostalem, ale perm Pow??d bana: o cheaty chyba Nick admina: krt Opis sytuacji: nie wiem Dlaczego jestem niewinny: bo to nie ja gra??em, mam internet radiowy stale ip, i wiele os??b gra na cheatach z moim ip, i dlatego zakupi??em steama ??ebym dostawa?? ub jak ktos wbije na non steamie ban ;) dow??d: Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina krt. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: asassin [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '94.40.18.131' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 29 Maja 2012 #9340 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Maja 2012 Nie ponosimy odpowiedzialno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi