bronek_1993_93_ Napisano 1 Czerwca 2012 #8431 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 co jest z tym adminem GeForce # ^^^Deead ciagle tylko on mi daje bana nie wiadomo za co pisze ze za AB ... nie wiem co to ale na pewno nie potrzebuje do gry zadnych czit??w wiec bardzo prosze o odbanowanie mnie a oto moj nick:_B_r_0_[N]_E_K_Dj_GA-_T_r_O_ . z g??ry dziekuje ;D :doubt: :doubt: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeForce?! -.^ Napisano 1 Czerwca 2012 #8427 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Bronek, czy jeste?? na tyle g??upi dostajesz bana na zawsze, to po jaki ch*j wchodzisz? AB - Aktywny BAN. A tak na marginesie nie ten dzia??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 1 Czerwca 2012 #8422 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dostajesz bana za AB , a najcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeForce?! -.^ Napisano 1 Czerwca 2012 #8415 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Aha, i nie ??ycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M-aly Napisano 3 Czerwca 2012 #7208 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 A ja polecam s??ownik ortograficzny.... skarka .... przegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 4 Czerwca 2012 #6871 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Bana na bank nie dosta??e?? za darmo musia??e?? co?? zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi