Sie je terror Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8423 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Nick: TerroR IP: 31.63.232.215 SteamID (je??li posiadasz): - Data i godzina bana: 14:25 Czas na jaki go dosta??es: N zawsze Pow??d bana:Aktywny Nick admina: Matthev;** Opis sytuacji:GRalem i dostalem bana Dlaczego jestem niewinny: Lelo da?? mi Ub bo niemia??em Aktywnego tylko kto?? gra??e na tym nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeForce?! -.^ Napisano 1 Czerwca 2012 #8421 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jejciu nie ??atwiej by by??o zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8419 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Zmie?? nick i zresetuj modem w celu zmiany IP i po sprawie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sie je terror Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #8418 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 no ale ja niechce zmieniac nicku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8416 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Musisz , poniewa?? ten nick dosta?? ju?? kiedy?? bana i jak ty wejdziesz na tym nicku to tez dostaniesz. Je??eli chcesz pogra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sie je terror Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #8414 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 No dobra dzieki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi