KomandosLauren Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8274 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dobra Twin widac ze jestes jakis dziwny. Mam cie gdziesz nie bede gral na tych zjebanych serwera Cs-pochylnia Szkoda poprostu Twinkowi paru pieniazkow z rezerwy zalosne... Dobra nie gram wiecej na tych jego ......... serwerach jeszcze mi ktos znowu zawali konto Wiecej sie nie zobaczymy NQ Desti NQ Czekus NQ Rasta I NQ all i nara Twin ty chamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastaman** Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8273 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ach no szkoda... ??egnam :confused: Kurwa Twin ale masz nasrane 2z?? ? Ci szkoda Pochylnia Straci??a Super gracza zastanawiam si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8268 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Mo??e i jest to troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 1 Czerwca 2012 #8265 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 To wypier*** jak nie pasuje. My??licie ??e ??ask Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Napisano 1 Czerwca 2012 #8258 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 HaX wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastaman** Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8257 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 2z?? w t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 1 Czerwca 2012 #8241 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 HaX wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastaman** Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8233 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Widzisz teraz o jaki?? halucynach napierdalasz a temat jest o czym innym ja pierdole co za ludzie !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KomandosLauren Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #8201 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Hax po 1 jestes adminem DD2 no to nie wiem po co sie wwalasz w czyjs temat ogarnij okej sprawa dotyczy mnie a nie cb wiec nie wwalaj sie do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Napisano 1 Czerwca 2012 #8198 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Co maj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KomandosLauren Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #8195 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Ja nie wiem poco admini innych serwow np DD2 sie wwalaja w tematy z CTF ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8191 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dobra Twin widac ze jestes jakis dziwny. Mam cie gdziesz nie bede gral na tych zjebanych serwera Cs-pochylnia Szkoda poprostu Twinkowi paru pieniazkow z rezerwy zalosne... Dobra nie gram wiecej na tych jego ......... serwerach jeszcze mi ktos znowu zawali konto Wiecej sie nie zobaczymy NQ Desti NQ Czekus NQ Rasta I NQ all i nara Twin ty chamie Urzek??a mnie twoja historia... Tylko po co ten temat si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KomandosLauren Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #8190 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 nastepny kurva po huj sie wpierdalacie w nie swoje tematy idzcie sobie na swoje serwery noby walone. Pierdola mnie te wasze kurva serwery i huj nie sciagaje mi hasla mam was wszystkich w ***** Wpierdalaja sie w tematy z innych serwow. Frajerzy nara pedalki... mam gdziesz ta kulture jestescie dla mnie teraz tylko frajerami... nobsy kto sie w tym temacie wypowie z innych serwerow procz CTF i H@ i Super modow Jest pedalem... haha Miejcie se mnie za dzieciaka ja mam was gdzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rastaman** Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik #8188 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Jeste??cie tacy ??mieszni ze ho ho pierdoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KomandosLauren Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #8187 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Wiesz po co ten temat bo chce sobie nabic posty pasuje ci takie wyjasnienie bocie ??? [ Dodano: 2012-06-01, 21:20 ] widze rasti ze mna jest rasti dawaj bedziemy huji wkurwiac na haxach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeForce?! -.^ Napisano 1 Czerwca 2012 #8180 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Chwalisz czy si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dmitri Napisano 1 Czerwca 2012 #8179 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 We??cie ich zbanujcie bo ??al mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KomandosLauren Napisano 1 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #8175 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 kurva nie macie swoich serwerow na pisanie postow gono mnie obchodzi to oplacenie serwera wypierdalac na swoje serwery lamsy najlepiej jak by to gowno cale zbankrutowalo i huj wam w **** [ Dodano: 2012-06-01, 21:57 ] Skoro obowiazuje prawo to ja sobie kupie nic np Mea i co mi gowno zrobi nick jest moj a on ma wbite max odznak z 35k zabic wiec jak tak ma byc to mu zajebie konto to wtedy on sie bedzie przed twinem u??ala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeForce?! -.^ Napisano 1 Czerwca 2012 #8174 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 KomandosLauren, sko??cz ju?? te ceregiele. Wy??ali??e?? si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlatti Napisano 1 Czerwca 2012 #8172 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Twin wyja??ni?? ju?? co i jak i my??l Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi