mucia Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7631 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nick: Ori. IP: 83.15.234.251 Data i godzina bana: 06/03/2012 - 10:13:10 Nick admina: Microsoft Screenshoty (musisz wklei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7623 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 http://www63.zippyshare.com/v/41882941/file.html czy przypadkiem granie na info nie jest karane permem na serwerach publicznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucia Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #7619 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 nie mialem infa. ze cie pare razy zabilem to juz ss no nie staty 5:0 i juz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7618 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 kolega Tw??j Ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucia Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #7616 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 ja do niego zadzwonielm jak dostalem bana czlowieku wez sie ogarnij [ Dodano: 2012-06-03, 10:39 ] no zadzwonielm do niego jak zrobiles ss czlowieku no wez zebys dal szybko ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RuFuS Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7615 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Microsoft oGranij ja do nie go Zadowni??em po tym ssy wiec ogrnij i anuluj bana nie ejstes tu pany wcale ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnEsHoUt Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7613 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ewidentnie widac ze sie przyznal a teraz pr??buje sie wykrecic. tak jak micro mowi na serv puplicznych perm ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucia Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #7612 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 czy wy jestescie normalni zadzwonilem do niego po tych ss zeby weszedl na forum i dal mi ub :[ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7603 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nie pierwszy raz gracie i gadacie na skype !!!! bo widze jak sie umawiacie a to jest oszustwo bo ci m??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 3 Czerwca 2012 #7599 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Nie pierwszy raz gracie i gadacie na skype !!!!Te?? to zauwa??y??em... Mo??e w tej sytuacji bylo inaczej tak jak mowi, ale chyba nie zaprzeczysz ze zdarzalo Ci sie na skype dostawac info gdzie kto jest???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7596 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 dla obydwu, jeden ju?? ma perma, Obi. chcia?? by Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 3 Czerwca 2012 #7593 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Microsoft oGranij ja do nie go Zadowni??em po tym ssy wiec ogrnij i anuluj bana nie ejstes tu pany wcale ;) Nie ma ??adu, nie ma sk??adu, nie ma po nim nawet ??ladu.... Teraz zobaczy??em SSa Mikro i przeciez ewidentnie przyznal sie do winy buhahahha.... Beka Mama m??wi??a, ??e nie mozna klamac hahahaha.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mucia Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #7551 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 chialem szybkiego ub wiec zadzwonielm do rafala zeby powiedzial adminowi zeby mnie odbanowal i wy z tego takiego problemy robicie. Teraz gra??em ale nie gada??em z nim. i od kiedy staty 5:0 i juz. Twin niech sie wypowie jak juz to niech bedzie ostatnie ostrzezenie dla nas chociaz nie bylo infa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fanboy Napisano 4 Czerwca 2012 Użytkownik #7167 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Hahaha ??mieszni s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 4 Czerwca 2012 Użytkownik #7097 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 dwa bany dane w tym temacie, zamykamy mi??ej zabawy gdzie indziej ??ycz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi