Kuzynek__:) Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7372 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Witam, m??j nick Kuzynek__ Kto?? na serwerowni o takim samym ip jak ja dosta?? bana perma. Czy jest mo??liwo?? abym dosta?? ub? Na pb wiele os??b i CzubSon , (z kt??rym znam sie 8lat mnie zna i mo??e potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzubSon Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7371 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Ch??opak ma racje ;) Od kiedy go znam to nigdy ale to nigdy nie gra?? na wh albo aim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenovsky Napisano 3 Czerwca 2012 Użytkownik #7299 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Masz mo??liwo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cr__*k Napisano 4 Czerwca 2012 Użytkownik #7085 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 gra??em z nim i nigdy nie mia?? wh /aim my??le ??e nie mia?? nic ale z tego co wiem to bez dowodu nie dostaniesz ub ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 5 Czerwca 2012 #6719 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Admin i inni gracze r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi