Warzylion Napisano 4 Czerwca 2012 #7038 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam dzis dostalem bana od admina Kross , o to dowod : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: Kross [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'kradniesz ap z kolegami? Wytlumaczysz sie na forum' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:29904533' [AMXBans] Twoje IP: '31.63.203.136' [AMXBans] ======================================= Kiedys gralem na nicku Mr.RS4` obecnie gram na ` Warzyl!on . Na nicku Mr.RS4` mialem 461 ap wiec zmienilem nick przekazalem ap koledze i przekazal mi na nick na ktorym teraz gram , bo szkoda zeby tyle ap sie zmarnowalo . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RexSu Napisano 4 Czerwca 2012 #7032 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Czekamy na wypowiedz Krossa potem sie dowiemy czy UB czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warzylion Napisano 4 Czerwca 2012 Autor #7031 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Sa osoby ktora moga potwierdzic ze kiedys gralem na nicku Mr.RS4` .. Dziekuje , tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RexSu Napisano 4 Czerwca 2012 #7029 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Sa osoby ktora moga potwierdzic ze kiedys gralem na nicku Mr.RS4` .. Dziekuje , tyle z mojej strony. Np:RexSu ;) wiem ze to ty by??e??. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 7 Czerwca 2012 #5857 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 23 Października 2012 #148319 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi