Jasio13 Napisano 6 Czerwca 2012 #6388 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin CAMPER. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: ELOZIOMY [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '83.10.100.136' [AMXBans] ====================================== a wiec powiem tak nie wiem co to jest wgl... nigdy na takim nicku nie gralem a dostep do mojego lapa mam tylko i wylacznie ja wiec raczej nikt inny nie mogl grac... co to wgl za admoin CAMPER? nigdy wczesniej go jakos nie widzialem... Prosze kogos o ub. Wybaczcie ale nie mam ss'ow i nie moge znalesc bo nawet nie wiem na jakiej mapce to bylo zeby wyszukac. Podkreslam ze normalnie w grze mam nick Jasio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 6 Czerwca 2012 #6384 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Zmie?? IP jak masz zmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasio13 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor #6382 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 wlasnie o to chodzi ze nie dam rady bo niby mam neo ale mi sie nie zmienia tak normalnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 6 Czerwca 2012 #6380 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Restart routera ? Ca??y czas piszesz posty z ro??nych IP - na pewno masz zmienne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jasio13 Napisano 6 Czerwca 2012 Autor #6379 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 nic nie daje bo robilem juz 2 rzy. Nie wiem dlaczeo tak mam ale mi sie samo IP zmienia raz dziennie no a wczoraj nie gralem wiec nie wiem o co chodzi [ Dodano: 2012-06-06, 14:47 ] jedyny ratunek to pobrac chyba program do zmiany ip... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 6 Czerwca 2012 #6377 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Tez kiedy?? typ dosta?? na takie same Ip bana zresetowalem routher i by??o wszystko oki , mam w neo a niby neo ma stale ip ale sie udalo naszczescie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 6 Czerwca 2012 #6374 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mo??esz ju?? gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi