mikoooli Napisano 6 Czerwca 2012 #6366 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 BUILD 5006 SERVER (0 CRC) Server # 24 Couldn't find map maps/jail_arizona.bsp, server will download the map [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Scar. [AMXBans] Pozostalo ci 6 dni, 22 godzin, 51 minut i 4 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick: Miki [AMXBans] Powod: 'Reklama' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.28.149.20' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz s Dosta??em s??usznie bana lecz wesz??em na serwer i na tym serwerze sam sie ustawi?? mi bind na reklame serwa sam ja nie ustawia??em tego bindu lecz serw mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenovsky Napisano 6 Czerwca 2012 #6350 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Skracam Ci bana do 2 dni ale jest to wyj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi