MASTERx Napisano 16 Maja 2011 #76354 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 witam ! [AMXBANS] =============================================== [AMXBANS] Masz bana na tym serwerze! [AMXBANS] Masz PERMANENTNEGO bana na tym serwerze! [AMXBANS] Zbanowany nick : Jestem Koxem. [AMXBANS] Przyczyna : ' WallHack ( SS ) ' serwerze! [AMXBANS] Bana mozesz wyjasnic na www.yoururl.de [AMXBANS] Twoj SteamID : ' ' [AMXBANS] Twoje IP : ' 109.207.48.66 ' [AMXBANS] ======================================= Pewnego dnia brat wbi?? na COD'a pod nikiem Jestem Koxem. na wh i dosta?? bana. Mamy to samo ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 17 Maja 2011 #76347 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Niestety. Czitowa?? - nie ma unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MASTERx Napisano 17 Maja 2011 Autor #76336 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Tak, ale to chyba nie moja wina ??e pod nie obecno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twin Napisano 17 Maja 2011 #76335 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 Wiele osob mi m??wi ??e nasz COD jest dobry ale nie odbanuje go, bo on te?? wtedy b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi