Cymeek Napisano 8 Czerwca 2012 Użytkownik #5756 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Nick: `Cymeek . IP: 89.73.90.3 SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: 08.06.2012 Godizna okolo 10:30 Czas na jaki go dosta??es: NA zawsze Pow??d bana: Wstaw ss na forum Nick admina: Offline Opis sytuacji: Gram sobie sherminatorem , mam najlepsze staty i nagle wyskakuje mi ss .. Dlaczego jestem niewinny: jestem niewinny poniewaz moj counter strike musi byc odtwarzany w trybie software i nie mam folderu z cs tym bardziej tez nie mam folderu z ss . szukalem po calyd dusku C i dysku D , ale nie znalazlem . Wiec prosze o UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galkovsky Napisano 8 Czerwca 2012 Użytkownik #5663 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Screenshoty kt??re zrobi?? Ci admin znajduj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.mnich Napisano 9 Czerwca 2012 Użytkownik #5296 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 No to pozegnaj sie z gra na tym serverze. za z??amanie regulaminu &2-Zakaz wypowiadania si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlatti Napisano 9 Czerwca 2012 #5218 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Dlaczego jestem niewinny: jestem niewinny poniewaz moj counter strike musi byc odtwarzany w trybie software i nie mam folderu z cs tym bardziej tez nie mam folderu z ss . szukalem po calyd dusku C i dysku D , ale nie znalazlem . Wiec prosze o UB a teraz regulamin: 23. Zakaz gry na grafice Software na serwerach z modyfikacj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi