pikone Napisano 8 Czerwca 2012 #5472 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Witam ponownie tu chyba bedzie post po poscie ;) no ale coz jest duzo adminow jeszcze niedoswiadczonych i nie zerknolem czy ns czy steam. ** Admin "IcePick" z powodu podejrzen o oszustwo zrobil Ci screeny ** ** Screeny znajdziesz w katalogi cstrike/cstrike_polish ** ** W celu odbanowania koniecznie wrzuc je na Pochylnia.pl ** ******************************************************** ** moje IP: "77.237.15.59" | SteamID: "STEAM_0:0:14064390" ** ** wstaw foty na Pochylnia.pl | player "pikone" | admin "IcePick" | (06/08/2012 - 22:26:03) ** ** moje IP: "77.237.15.59" | SteamID: "STEAM_0:0:14064390" ** [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Banned by Admin: IcePick [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Reason: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:14064390' [AMXBans] Your IP: '77.237.15.59' [AMXBans] ================================ sry za niedokladny wzor ale wiadomo o co chodzi. ss tak jak post nizej w rar. http://speedy.sh/UY9Cd/pochylnia-west-pikone.rar Jeszcze raz pomyslcie zanim mnie zbanujecie . Nie jestem zwyklym graczem sam nie wiem po co na takim servie gram jak moge grac z lepszymi na serverach steam ale wybralem ta serverownie powinniscie sie cieszyc a nie dawac bana. PAMIETAJCIE pikone+AWP SNAJPER = EPIC GRACZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 8 Czerwca 2012 #5470 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 UB /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi