Tacowski Napisano 9 Czerwca 2012 #5332 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Witam serdecznie. Mam taki problem, nie dawno zakupilem sobie sluchawki w makro SIGMA SHS11. Takie jak tutaj http://www.gazetka.makro.pl/mm201212/sigma/sigma-akcesoria-komputerowe/index.html?id=434#/10/ te po prawej stronie. I m??j problem polega na tym, ??e w CSie ludzie m??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 9 Czerwca 2012 #5302 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 hmmm zaradzimy co?? zaraz mam pare sprawdzonych metod. To zale??y od systemu. Microsoft Windows 7 1. Start --> Panel Sterowania --> Sprz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 9 Czerwca 2012 Autor #5289 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czolko., dzieki o tym juz czytalem w poradnikach i to zrobilem. System XP. A problem mam z 3 pktem bo nie mam aktywnej zakladki opcje/sterowniki zaawansowne. Dlaczego? Nie aktyalne stery sa? Na laptopie ktory ma wbudowany mikro taka czynnosc udalo sie wykonac, ale na sluchawkach z mikro nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 9 Czerwca 2012 #5277 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 nie wiem czemu hmmm Mo??e te s??uchawki potrzebuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 9 Czerwca 2012 Autor #5269 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Czolko a masz skype to zadzwon do mnie i zobaczysz jak na skype mnie slychac bo jak gadam ze znajomymi to jest ok. Nick taki jak zawsze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zborek Napisano 9 Czerwca 2012 #5232 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Wejd?? w Panel Sterowania -> D??wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 9 Czerwca 2012 Autor #5225 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Ju?? wszystko gra. Czolko zmienil mi configi i jest glosno ;) Dzieki jeszcze raz :bye: Temat zo zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi