Kr0peK Napisano 9 Czerwca 2012 #5101 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Nick: Moj .:KropeK:. (dosta??em bana niby na Szakal [PL] IP: 78.88.99.132 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:1:46736635 Data i godzina bana: Nie wiem bo nie dostalem Czas na jaki go dosta??es: Perm Pow??d bana: Wstaw ss Nick admina: Meritum Opis sytuacji: nie gra??em chcialem , RR polecil mi serwer wchodze a tu mam bana. Nigdy tu nie gra??em . Dlaczego jestem niewinny: Bo nie dostalem bana.... Wycinek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Meritum ;). [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: Szakal [PL] [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID [AMXBans] Twoje IP: '78.88.99.132' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 9 Czerwca 2012 #5011 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Nie ponosimy odpowiedzialno?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi