eVo ! Napisano 10 Czerwca 2012 #4702 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Witam ! Dosta??em bana od bosski roman. Wszystko zacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bo--ki Rom@n Napisano 10 Czerwca 2012 #4691 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Powiem Ci tak kolego. Mog??a by polecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamer Napisano 10 Czerwca 2012 #4649 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 W jakim sensie by?? zbugowany? Wy??lij mi twoje demko. Je??eli boski roman nadu??ywa?? admina straci go. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKI ZIOM Napisano 10 Czerwca 2012 #4638 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Kur** po co myslicie patrzcie sie co napisal. "Za co ? nie wiadomo wiec sie wkurzy??em i wygarn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVo ! Napisano 10 Czerwca 2012 Autor #4542 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 dd/ Na grzyba piszesz skarge jak obrazasz, blokujesz, kampisz. By??em widzia??em ban s??uszny, a i jeszcze jeden admin to widzia??. Chyba cuna. Nie blokowa??em tylko ten drugi kampi??em bo to zm ... Czyli na zm nie kampi sie aha spooko . Ja sobie wszed??em do kampy i zabijam potem ten wszed?? zozol i kurde zg??adzi?? go tak jak on to m??wi za zbugowanie a mnie za co ? za ??ywota ... We??cie ogarnijcie tego adma bo to ju?? 2 skarga na niego ... Do bana nic nie mam wyzywa??em go bo on mnie zg??adzi?? za nic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuna Napisano 10 Czerwca 2012 #4536 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 te?? by??em wtedy na serwie, jak powy??ej, mia??em da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eVo ! Napisano 10 Czerwca 2012 Autor #4533 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Czy wy czytacie co ja pisze ?? "Do bana nic nie mam wyzywa??em go bo on mnie zg??adzi?? za nic ..." Chodzi mi za co mnie zg??adzi?? ? kampa jest dla wielu os??b !~nie tylko on tam by?? i to nie jego kampa by??a !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamer Napisano 10 Czerwca 2012 #4531 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Zbyt wiele skarg na niego. Odbieram admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 21 Września 2012 #134729 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 23 Października 2012 #148262 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi