cause Napisano 10 Czerwca 2012 Użytkownik #4539 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nick:'causik IP:79.186.206.54 SteamID (je??li posiadasz):0:1:43259144 Data i godzina bana:okolo 13. Czas na jaki go dosta??es:Tydzien. Pow??d bana:Obraza. Nick admina:Adamo , ktory juz nie jest Adminem Opis sytuacji:Gram sobie spokojnie nagle widze , ze byly Admin Adamo przerzuca ludzi z CT do TT i dwrotnie , zeby niby "zbalansowac" druzyny. Przerzucil tez mnie. Gdyby mnie przerzucil jakbym nie zyl to ok , nie napisal bym skargi , ani tego odwolania , ale jezeli przerzuca ludzi , ktorzyja to jest chore. No okej przerzucil mnie , wiec nazwalem go idiota , a potem go przeprosilem , bo mnie ponioslo. Ten mi dal bana na tydzien a w regulaminie jasno pisze , ze ban od 5-24h. Takze prosil bym o skrocenie bana. Dlaczego jestem niewinny:Niewinny to moze i nie jestem , ale nie nalezy mi sie ban na tydzien , za takiego bzdectwo. Dziekuje . Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlatti Napisano 10 Czerwca 2012 #4504 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 couse chyba nie my??lisz ??e ban zostanie skr??cony? skoro wyzywa??e?? admina i nie przeprosi??e?? a teraz piszesz ??e tak zacytuje winny ale nie a?? tak to nie koniec kropka mod??w prosze o cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cause Napisano 10 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #4496 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Przeprosilem kto Ci napisal , ze nie? Przeciez wiadome , ze nie jestem nie winny , bo go wyzwalem , ale przeprosilem wiec ogarnij. Za slowo idiota powinien byc max 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 10 Czerwca 2012 Użytkownik #4485 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 W sumie widz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi