michilla11 Napisano 10 Czerwca 2012 Użytkownik #4369 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 Nick: [AMXBans] Zbanowany Nick: Poranny Twardziel IP: [AMXBans] Twoje IP: '89.69.206.243' SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana: 23:31 Czas na jaki go dosta??es: 7dni(tydzie??) Pow??d bana: [AMXBans] Powod: 'See banlist' Nick admina: M3ntos Opis sytuacji: gram all ok wychodze all ok wchodze o godz 1:30 i mam bana za obraze Dlaczego jestem niewinny: ponoewa?? niebylo mnie na serwerze kiedy dostalem bana nazwalem go pip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlatti Napisano 11 Czerwca 2012 #4367 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a ju?? Ci wyja??niam: podejrzewam ze m3ntos mia?? do??c twojego poziomu kultury jaki reprezentujesz: dosta??e?? bana od niego jakie?? 2 dni temu za obra??anie( nie wiem czy jego czy graczy) a potem powt??rzy??e?? akcje podejrzewam ??e bardziej hmm... agresywnie dlatego ban i jak to m3ntos to podejrzewam ??e jak najbardziej s??uszny podejrzewam ??e skarga bezpodstawna zatem cl dobranoc:] aaa i otrzymujesz warna za topic- wymagamy czego?? takiego jak kultura- a zw??aszcza w stosunku do h@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maly wacek Napisano 11 Czerwca 2012 Użytkownik #4350 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 a ju?? Ci wyja??niam: podejrzewam ze m3ntos mia?? do??c twojego poziomu kultury jaki reprezentujesz: dosta??e?? bana od niego jakie?? 2 dni temu za obra??anie( nie wiem czy jego czy graczy) a potem powt??rzy??e?? akcje podejrzewam ??e bardziej hmm... agresywnie dlatego ban i jak to m3ntos to podejrzewam ??e jak najbardziej s??uszny podejrzewam ??e skarga bezpodstawna zatem cl dobranoc:] aaa i otrzymujesz warna za topic- wymagamy czego?? takiego jak kultura- a zw??aszcza w stosunku do h@ Podejrzewam ??e podejrzewa?? :P Kolego chyba lepiej odpu??ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michilla11 Napisano 11 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #4318 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 opis poprzedniego bana: surfuje i nagle koles z mojego teamu mi flasha na morde rzuca. We?? tu niezbluzgaj typa... a m3ntos dal mi bana za to ze nazwalem go pipa(cipa) gdzie wyraz niejest uznawany za wulgaryzm (jezeli poczules sie urazony sr) Ps. prosze o skrocenie bana. :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 11 Czerwca 2012 #4310 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wychodz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi