ArWi Napisano 11 Czerwca 2012 Użytkownik #4172 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nick: ArWi IP: 212.244.223.242 Data i godzina bana: 17:15 Czas na jaki go dosta??es: na zawsze Pow??d bana: admin napisal ze aktywny Nick admina: lizard Opis sytuacji: Podczas gry na mapie de_train nie wiadomo z jakiej przyczyny dostalem pernamentnego bana.Admin napisal ze jest to ban innego banu czyli za aktywny ban:DTylko wlasnie nie wiem dlaczego aktywny skoro nigdy nie dostalem tutaj zadnego bana. Przeciez jak mnie podejrzewa o czity to mogl mi zrobic ssy lub demo... Dlaczego jestem niewinny: Poniewaz nie czitowalem i nie uzywalem niedozwolonych dodatkow, a admin dal mi w moim przekonaniu niesluszny zakaz gry na tej serwerowni. Wrzucam jeszcze link do screen'a konsoli:http://zapodaj.net/bb02fa798683a.bmp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 11 Czerwca 2012 Użytkownik #4157 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 http://pochylnia.pl/viewtopic.php?t=29129 je??eli to nie Ty to wybra??e?? sobie nick... + jeszcze troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArWi Napisano 11 Czerwca 2012 Użytkownik Autor #4045 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 mam pytanie czy to amx ip to pokazuje moje ip pod ktorym jestem widziany???Jezeli tak to ktos sie po de mnie podszyl bo ja mam stale ip,a zreszta nie jetem jakims idiota ktory odpala jakies czity,jestem 3 w ranku i jak do tej pory nikt sie na mnie nie skarzyl wiec ktos chcial mnie w cos wjeb... Rownie dobrze moge grac na steam (to do tych co sie pluja ze gram na non steamie),lecz na steamie mam wiekskzy ping ktory w duzym stopniu uniemozliwia gre PS:Dlaczego to amx ip pokazuje jako moje ip takie samo jakie ma genius???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 11 Czerwca 2012 Użytkownik #4043 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Daj swoje Steam ID, bo pamietam gracza ArWi co mia?? steama. [ Dodano: 2012-06-11, 23:15 ] UB. Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi