Tacowski Napisano 11 Czerwca 2012 #4097 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Skakanie po texturach i nabijanie nieuczciwie fragow! Pierwszy: Robi?? to mimo ze upominalismy o tym ze nie wolno http://speedy.sh/TFujS/KOKO.JPG Drugi: Spapugowal po pierwszym. 1 ssy bo mapa sie skonczyla http://speedy.sh/nhKyr/POWITAH-MNIE.JPG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 11 Czerwca 2012 #4089 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 na serwerze mamy knife mod ??azimy gdzie chcemy, po co?? on jest, ??eby ulepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 11 Czerwca 2012 Autor #4084 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Yhm. No to proponuje sie dogadac miedzy adminami, poniewaz Cz??lko i Szaki za takie cos banuja wiec, albo traktujemy wszystkich rowno albo wcale. A najlepiej niech ktos wylaczy to i bedzie spokoj bo to nie jest granie, patrzy sobie jak ktos wchodzi przez brame co widac na ssach i zabija, przeciez to prawie jak WH!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnEsHoUt Napisano 11 Czerwca 2012 #4083 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Dokladnie ale nawet jesli jest ten knife mod to niech sa jakies zasady a nie gosciu siedzi w jednym miejscu widzi wszystko i kampi.W takim razie bany za kampienie w takich miejscach i tez beda ludzie mieli problemy. Prosze o rozwiazanie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 11 Czerwca 2012 #4079 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 czolko m??wi?? dzi??, ??e nie banuje za takie rzeczy, ja banowa??em do dzi?? ale czolko mi wyja??ni??, spojrza??em w google, po prostu z knife jest problem, ja nie mog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 11 Czerwca 2012 Autor #4071 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Czyli mam rozumiec ze jak tam wejde (lub gdzie indziej gdzie sa bugi a'la wh) to gwarantujesz mi ze bana nie dostane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 11 Czerwca 2012 #4070 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 tam gdzie s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 11 Czerwca 2012 Autor #4067 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Microsoft, a tan w ssach nie widac bugu tam gdzie siedzi Koko???? Nie widac kto stoi przy bramie? Nie widac kto w nia wchodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M-aly Napisano 11 Czerwca 2012 #4023 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Zdania s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 12 Czerwca 2012 #4019 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Microsoft, a tan w ssach nie widac bugu tam gdzie siedzi Koko???? Nie widac kto stoi przy bramie? Nie widac kto w nia wchodzi? nie spojrza??em na ss koko :brick: w??asni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 12 Czerwca 2012 #4012 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Moim zdaniem u obydwu graczy s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volturi Napisano 12 Czerwca 2012 #3994 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Po pierwsze zgadzam si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 12 Czerwca 2012 #3992 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 czyli ja si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi