StopedBoom Napisano 11 Czerwca 2012 #4081 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Nick: StopedBoom IP: 93.181.151.34 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:1:51510177 Data i godzina bana: nie wiem poniewa?? dosta??a go osoba o takim samym ip Czas na jaki go dosta??es: permamentnie Pow??d bana: Czitujesz Nick admina: RADIOACTIVE CHILDREN[t]. Opis sytuacji: Dlaczego jestem niewinny: jestem niewinny poniewa?? bana dosta??a osoba o takim samym ip... tyle ??e ja gram na steam a osoba kt??ra dosta??a ban gra??a na ns'ie... prosze o szybkie rozpatrzenie mojej pro??by dorzucam wydruk z consoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin RADIOACTIVE CHILDREN[t]. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname: Wypierdalac bo rozjebie [AMXBans] Reason: 'Czitujesz' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Your IP: '93.181.151.34' [AMXBans] ================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlatti Napisano 12 Czerwca 2012 #3983 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Serwerownia nie ponosi odpowiedzialno??ci za takie samo ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi