darken7 Napisano 30 Maja 2011 Użytkownik #75192 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 prosze o un bana poniewarz nikt nie zrobil mi ss i ban permentalnie czitujesz i to tak nie pierwszy raz wiec powinienem z tym zkonczyc bo jak mi dobrze idzie to ,,off tego aima smieciu ''itp a admin nigdy mi ss nie zrobi i niemam jak tego wyjasnic moj nick to Ice Szeryf przysiegam ze nic nie mialem a pozatym nie ma czitow na kompie wiec plis o ub gdybym mial ssy o bym je wstawil ale niestety nie mam a banie dlatego tak siadaly bo mam farta,umiem grac(gram od 3lat) mialem steama ,i cwiczylem skilla ale rym ale mniejsza o to bana dostalem od 'misieq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rohs52 Napisano 30 Maja 2011 Użytkownik #75188 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Jak 'misieq Ci da?? bana to na pewno ma demko gdzie wszystko wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuskawka Napisano 30 Maja 2011 Użytkownik #75180 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 misieq demko albo ice szeryf ma ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuskawka Napisano 30 Maja 2011 Użytkownik #75175 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 darken7, ub nie bedzie jeszcze dostanie warna za k??amstwo !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi