AlveA PNK Napisano 30 Czerwca 2012 #86013 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2012 Typ: Cos w stylu Graffiti T??o: Zielone Specjalne efekty: Aby pasowa??o do avki Wymiary: Na avke Kolorystyka: Napis Fioletowy i w rogu napis w stylu takiego cos innego niz graffiti napis PNK Napisy: Na tle napis AlveA i w rogu napis PNK Opis: Nw cche zeby to by??o staranne , nie by??o rozmazane i zeby to mia??o sens Cena:To co sobie zazyczy autor Dzieki za to bed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bum Bum Napisano 1 Lipca 2012 Użytkownik #86201 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlveA PNK Napisano 1 Lipca 2012 Autor #86213 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 m??g??bys mi zmeinic t??o takie cos m??g??bys mi zrobic jak na avce mam Tylko takie t??o itd jak na zlecneiu pls (napisy fioletowe ??adne i PNK kolor z????ty) xd i zeby to nie by??o rozmazane i takie pikselowate Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bum Bum Napisano 1 Lipca 2012 Użytkownik #86233 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Czekaj zaraz zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bum Bum Napisano 1 Lipca 2012 Użytkownik #86235 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 a mo??e by?? poda?? jaki?? przyk??adowy obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlveA PNK Napisano 1 Lipca 2012 Autor #86236 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 no niemam nw Wybierz cos takiego fjanego cos pod prawdziwe graffiti itd Zeby napisy by??y b??yszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlveA PNK Napisano 1 Lipca 2012 Autor #86239 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 no niemam nw Wybierz cos takiego fjanego cos pod prawdziwe graffiti itd Zeby napisy by??y b??yszcz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi