Skocz do zawartości

Zbanowany ..... Czemu??!!

wardemi

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownik

Zostalem zbanowany na 2 serverach ... wczoraj wieczorem z ciekawosci wbilem sobie na server 500 lvl po godzinie 22 exp x 3 ... nabilem troche fragow i bez powodu dostalem bana, nie mam pojecia dlaczego .... podejrzewam ze Admin THUG wkrzul sie tym ze on z lvl okolo 140 .... farmil sobie na lvlach max 40 .. ja wbilem z 202 lvlem padal i mnie zbanowal .... Nigdy nie posiadalem zadnych AIM itd ... na servie gdzie zdobywa sie bronie za lvle tez dostalem bana ...chociaz na nim nie bylem wczorajszego dnia ...

• Użytkownik

Nick : Wardemi .... w consoli pisalo ,,Reason : Wstaw zdjecia na CS-pochylnia" ..... cos takiego ... i nie moge wejsc na zaden server, powodu nie znam ... bylem w grze 10 min ... nic nie pisalem ... nikogo nie obrazalem ..nie kampilem, akurat plantowalem pake i wyskoczylo mi ... BAN .....

• Użytkownik

Jaki foty ?? Nie ma szans zebym za cos bana dostal ... wiec to nie ma sensu... w dodatku zaplacilem za konto premium ... Elitarny sniper max .. 202 lvl .... jeszcze na drugiem servie gram ze za zabicia sie zdobywa nowe bronie ... tam tez wejsc nie moglem a nawet nie bylem w tym czasie na servie ...

• Użytkownik

No taka prawda ... nie mam duzo czasu ... wracam po 14h pracy w restauracji, caly dzien zapi***ol, chce sobie na 1h wbic a tu ban ... on ma 140 lvl i banuje wszystkich kto sa lepsi od niego .. zostawia sobie tylko max 50 lvle ... bo takie z nim graly ... nikt wiecej....nie umie grac to banuje ...a ja mam sie teraz meczyc i szukac czegos czego nie ma ?? tez nie mam czasu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...