wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87206 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Zostalem zbanowany na 2 serverach ... wczoraj wieczorem z ciekawosci wbilem sobie na server 500 lvl po godzinie 22 exp x 3 ... nabilem troche fragow i bez powodu dostalem bana, nie mam pojecia dlaczego .... podejrzewam ze Admin THUG wkrzul sie tym ze on z lvl okolo 140 .... farmil sobie na lvlach max 40 .. ja wbilem z 202 lvlem padal i mnie zbanowal .... Nigdy nie posiadalem zadnych AIM itd ... na servie gdzie zdobywa sie bronie za lvle tez dostalem bana ...chociaz na nim nie bylem wczorajszego dnia ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87208 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 zastosuj wz??r nie znamy Twojego nicku ani IP wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Microsoft Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87216 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 zastosuj wz??r nie znamy Twojego nicku ani IP wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gigancik Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87220 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nom wklej ss'y jak masz, przyda??yby si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scarlatti Napisano 3 Lipca 2012 #87226 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 wardemi- raz potrzebujemy wyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 3 Lipca 2012 #87232 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Tu masz Wzor: http://pochylnia.pl/topic/428-wzor/ A tu masz za co bana dosta??e?? wiec wstaw foty na forum http://bany.pochylnia.pl/ban_list.php?bid=67724 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik Autor #87234 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nick : Wardemi .... w consoli pisalo ,,Reason : Wstaw zdjecia na CS-pochylnia" ..... cos takiego ... i nie moge wejsc na zaden server, powodu nie znam ... bylem w grze 10 min ... nic nie pisalem ... nikogo nie obrazalem ..nie kampilem, akurat plantowalem pake i wyskoczylo mi ... BAN ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik Autor #87235 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jaki foty ?? Nie ma szans zebym za cos bana dostal ... wiec to nie ma sensu... w dodatku zaplacilem za konto premium ... Elitarny sniper max .. 202 lvl .... jeszcze na drugiem servie gram ze za zabicia sie zdobywa nowe bronie ... tam tez wejsc nie moglem a nawet nie bylem w tym czasie na servie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Am@di Napisano 3 Lipca 2012 #87236 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Masz wstawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Adamo:. Napisano 3 Lipca 2012 #87237 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Ch??opie my o czym innym ty o czym innym kur.. podstaw pod wz??r ,wstaw foty Foty znajduja sie w SteamApps-Wardemi-counter strike-cstrike_polish-i tam twoje foty sie znajduja Trudne chyba nie troche pomy??le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik Autor #87241 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Szczerze mowiac nie mam pojecia jak to zrobic, jedynie cos takiego znalazlem C:\program files\counter-strike\valve\mapcfgs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik Autor #87243 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 nie posiadam czegos takiego .... dojechalem tylko do valve ....nie ma czegos takiego jak steam. ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik Autor #87244 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Dobra nie mam zamiaru sie meczyc przez admina ktory nie daje rady to Banuje "THUG" ... pozatym zostalem zbanowany na obu serverach a na drugim wcale nie siedzialem nawet ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Am@di Napisano 3 Lipca 2012 #87246 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Jak nie stawisz fotek to si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik Autor #87247 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 moze ten admin co mnie zbanowal by sie wypowiedzial -.- .... ja nie mam zadnych fotek .... nie ma czegos takiego ... jest jedynie velve czy cos takiego i nic dalej w plikach nie mam zadnych fotek !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruno Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87253 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Bo kurwa Thug rozdaje bany na lewo i prawo w og??le bezpodstawnie... cz??owiek ma ma??o czasu na gr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wardemi Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik Autor #87260 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 No taka prawda ... nie mam duzo czasu ... wracam po 14h pracy w restauracji, caly dzien zapi***ol, chce sobie na 1h wbic a tu ban ... on ma 140 lvl i banuje wszystkich kto sa lepsi od niego .. zostawia sobie tylko max 50 lvle ... bo takie z nim graly ... nikt wiecej....nie umie grac to banuje ...a ja mam sie teraz meczyc i szukac czegos czego nie ma ?? tez nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87284 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi