przemek16 Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87378 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nick: empty IP:Nick: IP: SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:- Czas na jaki go dosta??es:- Pow??d bana:- Nick admina:- Opis sytuacji:- Dlaczego jestem niewinny:- chcialbym powiedziec tyle ze dostalem dzis ssy . wstawilem je i czolko pisze ze mam aktywnego.. pierwszy raz dostalem na tym serwie ssy wiec nie moglem miec wczesniej bana.. a jesli bym dostal wczesniej bana to nie mogl bymwejsc na aktywnym bo mam radiowe i nie moge zmienic IP!wzor napisalem zeby nie bylo ze nie dalem wzoru.. prosze o ub i rozpatrzenie tamtych ssow nizej w postach dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87381 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 http://bany.pochylnia.pl/search.php wpisz sw??j nick i zobaczysz dlaczego ub nie dosta??e?? tylko AB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 3 Lipca 2012 Użytkownik #87442 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi