Extreme Napisano 4 Lipca 2012 #87952 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Nick:[PL-]Ext|VEN|HAT|B0SKI IP:77.255.233.62 SteamID (je??li posiadasz):0:0:32322821 Data i godzina bana: na ss Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana:jestem dobrym low'em Nick admina:tu bez zmian <(-_( -_-)_-)-)> [Czolko.] Opis sytuacji:west jestem na dachu lece ze spadochronem i jeszcze 2 slowa do admina banujacego przez micro podczas ss (widoczne na ostatnich ss, mo??e s??ysza??) Dlaczego jestem niewinny: Zippyshare.com - twoje_umiejetnosci_admina.rar [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: <(-_( -_-)_-)-)> [Czolko.] [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na Pochylnia.pl ' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:32322821' [AMXBans] Twoje IP: '77.255.233.62' [AMXBans] ======================================= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 4 Lipca 2012 #87993 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi