DonKichot Napisano 4 Lipca 2012 #88060 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Dostalem dzis ok godziny temu bana mialem wstawic ss'y lecz chcac zobaczyc opis bana w konsoli wchodze na serwa pochylni myslac ze mnie wywali i pokaze ze mam bana i sobie zobacze jego opis w konsoli a tu niespodzianka wchodze sobie na serw i gram bez lipy :D. Wiec wszedlem na amxbans na stronie zeby zobaczyc czy faktycznie go dostalem i okazalo sie ze nic tam nie ma na temat dzisiejszego bana chodz zrobiono mi ss'y. Tak dla pewnosci wstawie te ss'y zeby nie bylo jakichs nieprzyjemnosci pozniej zwiazanych naprzyklad z aktywnym banem itp. http://speedy.sh/YZJJG/cstrike-polish.rar Mojego ip i steam id nie znam bo nie mialem notki w konsoli na temat bana Nick: Don Kichot Nick admina: Skubany patriota czy cos takiego :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 4 Lipca 2012 #88062 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi