Bad Napisano 5 Lipca 2012 #88091 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nick: Bad ek` IP: '77.115.148.18' SteamID (je??li posiadasz): 'STEAM_0:0:18166119' Data i godzina bana: oko??o 02:24 Czas na jaki go dosta??es: 'permanentnie' Pow??d bana: 'Czitujesz' Nick admina: PULTRUM Opis sytuacji: Gra??em "sherminatorem", mia??em dobre perki (Makabryczne naboje + Extra Eliksir ??ycia). Nie powiem, ??e mi ??le sz??o. I s??ysza??em jak admin m??wi "co?? za dobrze gra" tak samo jaki?? krzychu, kt??ry z??o??y?? podanie na admina. Nast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INSECT Napisano 5 Lipca 2012 Użytkownik #88096 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 PULTRUM czekamy na jaki?? dow??d ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19Brzoza20 Napisano 5 Lipca 2012 Użytkownik #88110 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Bad'" data-cid="88091" data-time="1341448660">tak samo jaki?? krzychu, kt??ry z??o??y?? podanie na admina. Co ty kolego chcesz ode mnie ja powiedzia??em tylko ??e dobrze grasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
}{uL!G4N Napisano 5 Lipca 2012 Użytkownik #88111 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie zbanowalem cie za to ze za dobrze grales czy tam miales dobre perki,cos zle chyba zrozumiales tylko mi caly czas pisali na U@ ze masz AIMA lub WH a jak cie ogladalem na Spect to wydalo mi sie ze cos masz a ze mialem zly humor, co kazdemu sie zdarza to nie wpisalem ( wstaw fotki na Cs-pochylnia.pl) tylko czitujesz , bo mi z twojego powodu spam robili a jak masz Steam i wstawiles fotki to Prosze o UB dla ciebie . i nastepnym razem jak sluchasz co gadam to uszy umyj a nie gadasz glupoty ze ja cie zbanowalem za to ze za dobrze grales bo jak bym mial tak ludzi Bannowac to po 1 bym nie mial Adma a po 2 bym musial chyba polowe serwa poBanowac Pozdrawiam i Zapamietaj Myj uszy przed Kazdym wejsciem na CS-pochylnia CodMod gdy ja jestem bo znow cos nie zrozumiesz i bedziesz glupoty pisal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad Napisano 5 Lipca 2012 Autor #88112 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nie zbanowalem cie za to ze za dobrze grales czy tam miales dobre perki,cos zle chyba zrozumiales tylko mi caly czas pisali na U@ ze masz AIMA lub WH a jak cie ogladalem na Spect to wydalo mi sie ze cos masz a ze mialem zly humor, co kazdemu sie zdarza to nie wpisalem ( wstaw fotki na Cs-pochylnia.pl) tylko czitujesz , bo mi z twojego powodu spam robili a jak masz Steam i wstawiles fotki to Prosze o UB dla ciebie . i nastepnym razem jak sluchasz co gadam to uszy umyj a nie gadasz glupoty ze ja cie zbanowalem za to ze za dobrze grales bo jak bym mial tak ludzi Bannowac to po 1 bym nie mial Adma a po 2 bym musial chyba polowe serwa poBanowac Pozdrawiam i Zapamietaj Myj uszy przed Kazdym wejsciem na CS-pochylnia CodMod gdy ja jestem bo znow cos nie zrozumiesz i bedziesz glupoty pisal Dzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 5 Lipca 2012 Użytkownik #88115 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 @ PULTRUM Od admina wymagamy szacunku do gracza, a tu tego nie pokaza??e??, wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 5 Lipca 2012 Użytkownik #88117 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi