Fan Zenka Napisano 5 Lipca 2012 #88147 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Pinek$. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: |M@X| [AMXBans] Powod: 'SSy na Pochylnia.pl' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.6.145.90' [AMXBans] =============================================== Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Nick: Fasnir IP: 83.6.145.90 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:0:37836082 Data i godzina bana: 12.11.2011 - 19:34:53 Czas na jaki go dosta??es: Perm Pow??d bana: SSy Nick admina:Pinek$ Opis sytuacji: Jaki?? typ dosta?? bana rok temu, a ja mam to samo IP. (Mam zmienne, ale nie mam dost Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 5 Lipca 2012 #88154 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi