Pawello Napisano 5 Lipca 2012 #88439 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Nick:Sup3r G@m3R IP: SteamID (je??li posiadasz): Data i godzina bana:18:10 Czas na jaki go dosta??es:30 Pow??d bana:TXT Nick admina:Dun3 Opis sytuacji:Powodem Tego bana Byla txt Przypadkowo Uzylem teleporta i tak mnie wrzucilo w sciane. a chcialem uzyc Rakiety Dlaczego jestem niewinny:To winna Perka bo mam ustawione u siebie w CFg ze uzywam Perka Pod E a rakiety C nie wiem jak to mi sie zmienilo ,Admin powinien zauwazyc ze mialem Telepory Perk .Prosilbym o Rozpatrzenie tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawello Napisano 5 Lipca 2012 Autor #88445 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Juz nawet nie dawaj Ub . Taka tu administracja ze trzeba czekac ch.. wie ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thug Napisano 5 Lipca 2012 #88473 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Pawello mo??e troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lelo Napisano 5 Lipca 2012 #88478 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi