Wu Tang Napisano 7 Lipca 2012 #89237 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Po pierwsze zeby tutaj sie zarejestrowac trzeba si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 7 Lipca 2012 Użytkownik #89239 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ssy daj w paczk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu Tang Napisano 7 Lipca 2012 Autor #89241 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ssy daj w paczk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 7 Lipca 2012 Użytkownik #89243 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Daj to na speedyshare.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wu Tang Napisano 7 Lipca 2012 Autor #89248 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Daj to na speedyshare.comKurwa durniu masz paczke screenow online nie bede sie pi***olil ze speedyshare. Odbanuj bo powaznie zablokuje wam strone i kilka serwer??w. Nie mam ochoty sie wk***iac. Wchodze w weekend pograc troche w CS i sie zrelaksowac a tu nagle takie kurwy musza sp***dolic mi humor. Co ci kurwa przeszkadza to ze jest to na imgurze? Kliknac nie potrafisz? Po prawej w ramce masz o??le screeny wszystkie kt??re wrzui??em ... usu?? tego bana i mam wyjebane w wasze spi***olone serwery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 7 Lipca 2012 Użytkownik #89249 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Bez ub ja sie wk***ia?? nie b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi