RaSTi Napisano 7 Lipca 2012 #89415 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Nick: Mr Ciastko IP: 79.185.22.135 SteamID (je??li posiadasz): STEAM_0:0:39932581 Data i godzina bana: Nie wiem Czas na jaki go dosta??es: Permamentnie Pow??d bana: Czitujesz Nick admina:Twin Opis sytuacji: Wbijam sobie normalnie na serwer pod nickiem Mr Ciastko i nagle bana wy??apuje od twina, dotego nie na m??j nick ... Dlaczego jestem niewinny: Poniewa?? Axill.w0w to nie m??j nick Server # 12 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Twin. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Axill.w0w [AMXBans] Reason : ' Czitujesz ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 79.185.22.135 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 7 Lipca 2012 #89419 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ju?? o tym pisa??e?? na GXM. Nieodpowiadamy za takie samo IP graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaSTi Napisano 7 Lipca 2012 Autor #89420 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ju?? o tym pisa??e?? na GXM. Nieodpowiadamy za takie samo IP graczy. Ale czy to moja wina, ??e narzuci??o mi si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 7 Lipca 2012 #89443 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Ani twoja, ani nasza lecz niemog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 7 Lipca 2012 #89444 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi