Ziom3k Napisano 9 Lipca 2012 #90125 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Kapitan Planeta. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: headshot machine [AMXBans] Powod: 'Czitujesz' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '83.31.255.95' [AMXBans] ======================================= Nick:Ziom3k IP:zmienne SteamID (je??li posiadasz):nie Data i godzina bana:Nawet nie wiem bo jak chcialem wejsc na serwer i napisalo ze jesem zbaowany Czas na jaki go dosta??es: Pow??d bana:czituje Nick admina:kapitan planeta Opis sytuacji:Nic nie wiem Dlaczego jestem niewinny:Ja nie uzywam czitow na jb tak wog??le to wsze??em na serwer i pisze mi to co na g??rze Prosze unban nawet nie wiem sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quor Napisano 9 Lipca 2012 #90130 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Podaj prawdziwe ip bo jak masz zmienne to bana nie masz... Zreszt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 9 Lipca 2012 #90136 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Podaj IP i nick na kt??rym Grasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 9 Lipca 2012 #90142 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Masz 19 aktywnych ban??w w konsoli. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziom3k Napisano 9 Lipca 2012 Autor #90283 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Czy moge wej??c na serwer?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DyMeK. Napisano 9 Lipca 2012 #90302 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Ka??dorazowe wej??cie na serwer pod nickiem headshot machine na serwer b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fired* Napisano 9 Lipca 2012 #90539 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Haha ziom3k to jest prawda caly czas dostajesz bany i wchodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi