M3lk0r Napisano 10 Lipca 2012 #91148 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Bez wzoru bo ban na 4h zanm wstane to i tak bedzie ub ale nie wiem dlaczego bana dostaje ja kiedy pisze na u@ do admina aby ogarnal kolesia ktory 4 raz od pod rzad od poczatku mapy z respa zabija przez plot na eldorado nie dajac nawet dobrze spasc na ziemie po spawnie nie mowiwac juz o zrobieniu jakiegokolwiek ruchu. Wiec Pozdro Misio.... ta obraza to chyba to ze nazwalem kolesia na u@ botem tak ? a jak inaczej takiego kogos co z respa bije nazwac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thug Napisano 10 Lipca 2012 #91151 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Bez wzoru bo ban na 4h zanm wstane to i tak bedzie ub ale nie wiem dlaczego bana dostaje ja kiedy pisze na u@ do admina aby ogarnal kolesia ktory 4 raz od pod rzad od poczatku mapy z respa zabija przez plot na eldorado nie dajac nawet dobrze spasc na ziemie po spawnie nie mowiwac juz o zrobieniu jakiegokolwiek ruchu. Wiec Pozdro Misio.... ta obraza to chyba to ze nazwalem kolesia na u@ botem tak ? a jak inaczej takiego kogos co z respa bije nazwac?Widzisz Facet, podzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 10 Lipca 2012 #91153 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiesz co, na ka??dym serwerze gracze bija z respa na tej mapie, nawet na ProCod i nikt nic nie ma przeciwko temu poniewa?? jest to dozwolone wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3lk0r Napisano 10 Lipca 2012 Autor #91154 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 kurwy jebane to byl tekst na lagi byc moze troche zle sformulowany , klne czasem i owszem ale zazwyczaj za to przepraszam i nikogo nie obrazam jesli na to nei zasluzyl tak jak dzis ten co bil z respa nie dajac nawet spasc po spawnie na ziemie , za takie cos powinien byc ban, nie bede sie spinal o tego bana bo nei ma sensu ale uwazam ze nazwanie tego kolesia botem nie bylo obraza. powinien byc jakis zakaz walenia z respa albo jakis spawn protect przez kilka sekund bo to awp potrafi wkurzyc. niech ktos zamknie, nq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3lk0r Napisano 10 Lipca 2012 Autor #91157 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Rakiet a awp 1/1 co za roznica? jak tam na respie stoi 12 graczy wiec chcac nie chcac z zamknietymi oczami przez plot trafiasz i zabijasz kiedy nawet zegar nie rusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 10 Lipca 2012 #91158 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 de_eldorado0001.bmp - Speedy Share - upload your files here Dla mnie to by??o skierowane do gracza a to ??e nie napisa??e?? jego nicku nie znaczy ??e wywiniesz si Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3lk0r Napisano 10 Lipca 2012 Autor #91159 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Ja sie nie chce wywinac Misio bo ide spac a jak wstane to bana i tak nie bedzie wiec luz, wszyscy wiedzieli ze chodzi o gracza Met bo tylko o n bil z awp z respa, dobra zamknij temat bo bicie z respa to nie teo miejsce i czas choc spawn protect by sie przydal na kilka sekund , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 10 Lipca 2012 #91160 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 spawn protect by sie przydal na kilka sekundA to ju?? prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAIq Napisano 10 Lipca 2012 #91164 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 SS m??wi nam wszystko. Dosta??e??, odczekaj i " nie p??akaj " . Chyba nic wi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 10 Lipca 2012 #91203 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi