Skocz do zawartości

Ban za obraze bez obrazy

M3lk0r

Rekomendowane odpowiedzi

Bez wzoru bo ban na 4h zanm wstane to i tak bedzie ub ale nie wiem dlaczego bana dostaje ja kiedy pisze na u@ do admina aby ogarnal kolesia ktory 4 raz od pod rzad od poczatku mapy z respa zabija przez plot na eldorado nie dajac nawet dobrze spasc na ziemie po spawnie nie mowiwac juz o zrobieniu jakiegokolwiek ruchu. Wiec Pozdro Misio.... ta obraza to chyba to ze nazwalem kolesia na u@ botem tak ? a jak inaczej takiego kogos co z respa bije nazwac?

Bez wzoru bo ban na 4h zanm wstane to i tak bedzie ub ale nie wiem dlaczego bana dostaje ja kiedy pisze na u@ do admina aby ogarnal kolesia ktory 4 raz od pod rzad od poczatku mapy z respa zabija przez plot na eldorado nie dajac nawet dobrze spasc na ziemie po spawnie nie mowiwac juz o zrobieniu jakiegokolwiek ruchu. Wiec Pozdro Misio.... ta obraza to chyba to ze nazwalem kolesia na u@ botem tak ? a jak inaczej takiego kogos co z respa bije nazwac?

Widzisz Facet, podzi

kurwy jebane to byl tekst na lagi byc moze troche zle sformulowany , klne czasem i owszem ale zazwyczaj za to przepraszam i nikogo nie obrazam jesli na to nei zasluzyl tak jak dzis ten co bil z respa nie dajac nawet spasc po spawnie na ziemie , za takie cos powinien byc ban, nie bede sie spinal o tego bana bo nei ma sensu ale uwazam ze nazwanie tego kolesia botem nie bylo obraza. powinien byc jakis zakaz walenia z respa albo jakis spawn protect przez kilka sekund bo to awp potrafi wkurzyc. niech ktos zamknie, nq

Ja sie nie chce wywinac Misio bo ide spac a jak wstane to bana i tak nie bedzie wiec luz, wszyscy wiedzieli ze chodzi o gracza Met bo tylko o n bil z awp z respa, dobra zamknij temat bo bicie z respa to nie teo miejsce i czas choc spawn protect by sie przydal na kilka sekund ,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...