Twoja Stara Napisano 12 Lipca 2012 #92525 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Nick:Twoja Stara IP:88.199.108.14 SteamID (je??li posiadasz):Brak Data i godzina bana:12.07.2012 - 22:49:24 Czas na jaki go dosta??es:perm Pow??d bana:Aktywny ban Nick admina:Ras Luta Opis sytuacji:Gralem sobie i nagle patrze a tu ban Dlaczego jestem niewinny:Dlatego ze nigdy nie wchodze na aktywnym banie a nawet nie mam takiej mozliwosci poniewaz nie mam zmiennego ip a bany zawsze dostaje na ip , wiem ze kiedys tutaj ktos gral na tym nicku gdyz na gungame mam juz 6 lvl bez expienia wiec prosze o unbana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JOO Napisano 12 Lipca 2012 #92548 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Skoro wiesz ze ktos gral na takim nicku to mogles wziasc sobie inny, mowisz ze grales na GunXpMod, a tam jest ban Czitujesz. Dla mnie Aktywny ban slusznie dany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara Napisano 12 Lipca 2012 Autor #92550 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Skoro wiesz ze ktos gral na takim nicku to mogles wziasc sobie inny, mowisz ze grales na GunXpMod, a tam jest ban Czitujesz. Dla mnie Aktywny ban slusznie dany. Nie gralem na gunxp tylko weszlem raz i zobaczylem ze tam jest 6 lvl dlatego to napisalem , jak sobie wziolem ten nick to nie wiedzialem ze ktos gral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twoja Stara Napisano 12 Lipca 2012 Autor #92552 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Edit : sorki podwojnie sie wzucilo prosze o unbana ja nigdyyy nie mialem zadnych hackow , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 12 Lipca 2012 #92570 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi