lewandowski989 Napisano 12 Lipca 2012 #92615 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Witam. Dosta??em bana ale nie wiem czemu :D Gra??em na Cs - Pochylni d??ugo ale zmieni??em internet , i wykakuje mi ??e mam bana : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina laba. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick: kotek [AMXBans] Powod: 'wstaw foty na www.Pochylnia.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Pochylnia.pl [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '81.210.53.2 Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewandowski989 Napisano 12 Lipca 2012 Autor #92616 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a na tym nicku nigdy nie gra??em. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 12 Lipca 2012 Użytkownik #92621 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi