Merhhh Napisano 15 Lipca 2012 #94863 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 A wiec tak : Mapa zm_kopalnia_v2 kampie se z kolesiem o nicku The Pro czy jakos tak , i mowie mu zw The Pro ide do wc , wracam i Analfabeta zaczyna cos do mnie gadac : Ale sie zj***les , jebie gownem. Mowie mu ogarnij sie koles Vip jest dla Cip.Zaczyna dalej wyzywac to se mowie dam siana.Na mapie zm_dust_winter gadalem normalnie przez mikro , no ale analfabecie to przeszkadzalo i mowil zamknij ryj , to ok poskarzyl sie nie ogarnietemu adminowi 'West' i ok wiadomo kazdy to wie ze to sa koledzy bo non stop se ap posylaja itp ten mnie zmutowal , napisalem analfabecie : Analfabeta VIP jest dla CIP , a West dal mi za to bana za 1h , Powod: Obraza. A teraz pytanie do was czy to jest obraza GRACZA? Ja jakos nie widze w tym zadnej obrazy odnoszacej sie do 'GRACZA'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Michal:. Napisano 15 Lipca 2012 #94867 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 "VIP jest dla CIP" Kierowa??e?? to do os??b posiadaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merhhh Napisano 15 Lipca 2012 Autor #94879 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Heh pozdro :x i co to ma byc? Kochaniutki Wescik Analfabecika nie zbanuje bo ta sa ulubieni koledzy :* ap nawzajem se posylaja i sie wielbia wiecie co wam powiem ? koncze z tym zombie modem bo to juz nie ma sensu co sie tu wyrabia. Admin powinien banowac kazdego kto zrobi cos zlego , ale West analfabete nigdy nie zbanuje ani nie zmutuje.Pewnie West kazdemu ap wysylal by na niego glosowali , gra w csa 2 lata i gowno wie o grze , ale nie bede juz sie dalej wyzalac bo i tak gowno z tym zrobicie.Milo sie gralo do poki noobowi admina sie nie dalo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OnEsHoUt Napisano 15 Lipca 2012 #94900 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Daj dowod... nie masz dowodu nie ma o czym gadac.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merhhh Napisano 15 Lipca 2012 Autor #94939 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Jaki ja mam ci dac dowod? wejdz na serwa i se zobacz caly czas : West przekazal analfabeta 100 , 50 itd. a po 2 to sa koledzy nie od dzis , w kazdej kampie zawsze razem . a analfabeta to taki kapus ze sie nie spodziewalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nanana. Napisano 15 Lipca 2012 #94953 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Merh co sie z Toba dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnalFabeta Napisano 15 Lipca 2012 #94961 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Moim zdaniem to chya mu troch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`West Napisano 15 Lipca 2012 #94972 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Merhhh a by??y tam Smoki? Przesadzi??e?? wyzywasz mnie w cs na forum wida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czolko. Napisano 19 Lipca 2012 #97651 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Bez dowod??w, nie ma skargi . Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tacowski Napisano 21 Września 2012 #134734 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Września 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ntos Napisano 23 Października 2012 #148268 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2012 Automatyczna wiadomo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi