MalySzkrab3k Napisano 15 Lipca 2012 #94950 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Nick: .Murzyn.<.> IP: '86.174.83.24 SteamID (jesli posiadasz): 'STEAM_0:1:50584432 Data i godzina bana: 2012-07-15 jakos kolo 16:30 Czas na jaki go dostales: 1dzien Pow??d bana: Mina w przejsciu Nick admina: KRZYCHU - tego nie pomalujesz. Opis sytuacji: Dostalem bana poniewaz PRZYPADKOWO postawilem mine w przejsciu, sytuacje opisze ponizej, to jest nieporozumienie. Dlaczego jestem niewinny:Gram normalnie MrRakieta ale ostatnio wbilem troche lvla na ninjy z tej racji ze chcialem zobaczyc jak dzialaja miny i czy to jest bug czy cos ze na MrRakiecie na E jest rakieta a min nie stawia, i wylootalem na Ninjy miny, okazalo sie ze tez nie dziala, kiedy klikne E nic sie nie dzieje to postanowilem sie zapytac graczy jak sie stawia miny bo moze ja cos zle robilem, i jak mi powiedzieli ze na CX lub E to sporobowalem XCE to akurat stalem w wentylacji na mapie de_rats, i nawet nie wiedzialem ze postawilem mine i polecialem dalej, w tym samym momencie zmienilem klase spowrotem na MrRakiete, ale aby sie zmienila musialem dednac. Do tego nie doszlo (dedniecia) poniewaz Krzychu wbiegl w moja mine ktora nawet nie wiedzialem ze postawilem ... Prosze przynajmniej o skrocenie, juz odsiedzialem pol dnia, ponad 8 godzin :( Lub odrazu prosze o unbana . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreenCamper Napisano 15 Lipca 2012 Użytkownik #94958 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 MO??na Mu Da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KaBooM!. Napisano 15 Lipca 2012 #94959 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Skr??c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi