Skocz do zawartości

.Murzyn.<.>

MalySzkrab3k

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: .Murzyn.<.>

IP: '86.174.83.24

SteamID (jesli posiadasz): 'STEAM_0:1:50584432

Data i godzina bana: 2012-07-15 jakos kolo 16:30

Czas na jaki go dostales: 1dzien

Pow??d bana: Mina w przejsciu

Nick admina: KRZYCHU - tego nie pomalujesz.

Opis sytuacji: Dostalem bana poniewaz PRZYPADKOWO postawilem mine w przejsciu, sytuacje opisze ponizej, to jest nieporozumienie.

Dlaczego jestem niewinny:Gram normalnie MrRakieta ale ostatnio wbilem troche lvla na ninjy z tej racji ze chcialem zobaczyc jak dzialaja miny i czy to jest bug czy cos ze na MrRakiecie na E jest rakieta a min nie stawia, i wylootalem na Ninjy miny, okazalo sie ze tez nie dziala, kiedy klikne E nic sie nie dzieje to postanowilem sie zapytac graczy jak sie stawia miny bo moze ja cos zle robilem, i jak mi powiedzieli ze na CX lub E to sporobowalem XCE to akurat stalem w wentylacji na mapie de_rats, i nawet nie wiedzialem ze postawilem mine i polecialem dalej, w tym samym momencie zmienilem klase spowrotem na MrRakiete, ale aby sie zmienila musialem dednac. Do tego nie doszlo (dedniecia) poniewaz Krzychu wbiegl w moja mine ktora nawet nie wiedzialem ze postawilem ... Prosze przynajmniej o skrocenie, juz odsiedzialem pol dnia, ponad 8 godzin :( Lub odrazu prosze o unbana .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...